WYŁĄCZNIE DLA CIEBIE PEŁNA GAMA MOŻLIWOŚCI    Leszno tel: 604 592 000 tel: 606 714 077 Poznań  tel: 604 465 233   e-mail: biuro@gama-nieruchomosci.com
Loading...
Polityka prywatności 2018-07-20T08:55:08+00:00

Polityka prywatności

Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE

Administratorem danych osobowych wskazanych w formularzu jest
Pośrednictwo w Handlu Nieruchomościami GAMA 64-100 Leszno ul.Leszczyńskich 3, tel. 604 592 000  e-mail: biuro@gama-nieruchomosci.com.pl

Zebrane dane będą przechowywane do czasu współpracy lub odwołania zgody na przetwarzanie danych jej osobowych.

Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane innym podmiotom, nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.

Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.

Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Podanie danych osobowych w formularzu jest dobrowolne, konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości podjęcia współpracy.